torsdag den 19. juni 2014

I al Evighed - Rachel Ward (Døden i dine øjne #3)




Titel: I al Evighed 

Forfatter: Rachel Ward 

Serie: Døden i dine øjne 

Genre: Science-fiction, Dystopia, Thriller, Fantasy,
            Paranormal

Udgivet af: Politikkens Forlag 

Udgivelses år: 2012





Resumé:

Året er 2029. To år efter den store katastrofe. Adam, Sarah og hendes lille datter, Mia, bor sammen i en nedbrudt verden, hvor de kæmper med den uønskede opmærksomhed, de har tiltrukket sig, fordi Adam, ligesom sin mor, kan se, hvornår folk skal dø.

Under katastrofen lykkedes det på uforklarlig vis for lille Mia at bytte dødsdato med en anden og derved udskyde sin egen død. Denne særlige evne gør hende til et jaget bytte. Alle ønsker et evigt liv, og nogen er klar til at gøre hvad som helst for at få fat i Mias hemmelighed.

Anmeldelse: 

Jeg synes bogen er virkelig god. Den har et godt handlingsforløb, og den er skrevet rigtigt godt. Rachel Ward formår at beskrive en opdigtet fremtid på en troværdig måde. "I al Evighed" er fyldt med action og spænding, og man kan næsten ikke lægge den fra sig.

Jeg elsker Mia hun er virkelig lille, sød og uskyldig, men alligevel er hun så vigtig og speciel. Mia er virkelig en god person!


I forhold til de to andre bøger i serien, er den utroligt god, 1’eren var lettere langtrukken på visse områder. 2’eren er også virkelig god. Men 3’eren er HELT UTROLIG. Det er et brag af en slutning på serien!


5 ud af 5!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar